• fu'a

Laiti le malamalama i pepa teuteu

Laiti le malamalama i pepa teuteu

Pepa teuteu o se ituaiga o pepa teuteu, lea e faʻaaogaina mo teuteuga ma puipuiga, ma e masani ona faʻaaogaina mo meaafale, fola laminate ma afi afi ma isi fanua.Lomitusi pepa teuteu o se fanua faʻapitoa faʻapitoa ma tekonolosi maualuga ma tulaga faʻapitoa.O le lelei o pepa teuteu e faʻalagolago lava i mea taua e pei o mea mataʻutia, tekinolosi lomitusi, pulea lelei ma isi.

1. O mea mataʻina autu o loʻo faʻaaogaina i le lolomiina o pepa teuteu o pepa faʻavae ma vaitusi, lea e taʻalo ai se sao taua i le tulaga lelei o pepa teuteu ma e iai se aʻafiaga tele i le togiina ma le oomiina mulimuli ane.
O le pepa faʻavae e faʻaaogaina mo le lolomiina o pepa teuteu o se pepa titanium dioxide ma le mamafa o le kalama o le 70-85 kalama.Ose pepa fa'apitoa tau alamanuia maualuga ma e tatau ona fetu'una'i i lomitusi gravure maualuga ma le impregnation resin maualuga.
O le vaitusi o se vaitusi e le oona ma e tatau ona fetaui ma manaoga o le puipuiga o le siosiomaga.O le vaitusi e manaʻomia ina ia susulu i le lanu, malosi i le atinaʻeina o lanu, lelei ma manino i togitogi o le oloa lolomi, tumu ma mausali.O le vaitusi e tetee i le maualuga o le vevela ma le vevela, ma e sili ona lelei le moli ma le melamine.UV teteʻe fuataga ma le mautu vevela o faailoga sili ona taua e lua o inks lomitusi pepa teuteu, lea e fuafuaina e manaoga tulaga ese o oloa pepa teuteu.
O le filifilia o pepa faavae maualuga ma vaitusi o le ki lea i le lolomiina o pepa teuteu, lea e le gata ina atagia ai le faʻavasegaina o le lomitusi pepa teuteu, ae faʻamautinoa foi le mautu o le lomi ma le oomiina mulimuli ane.

2. Lomitusi pepa teuteu e matua maualuga lava manaoga mo tulaga lelei, faaopoopo le lautele lomitusi lautele ma le tele o vaitusi, lolomi flexo masani ma offset lomitusi e le mafai ona ausia manaoga, ma gravure lomitusi ua avea ma filifiliga sili.
Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekinolosi togitogiga, o le faʻaogaina o sikola maualuga mai le natura, vavaeeseina o lanu komipiuta, ma le togitogiina o le laser ua faʻaleleia atili ai le saʻo o le taʻavale ipu ma maua ai se mea e manaʻomia muamua mo le lolomiina o pepa teuteu.Aemaise lava le vai faʻavae faʻapipiʻi ipu faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapitoa mo le lomitusi pepa teuteu, o le faʻasologa o mea e sili atu ona manino, o le lanu lanu e sili atu le susulu, ma o le faagasologa o faʻamatalaga ua faʻaleleia i se tulaga maualuga tele, ma faia ai le atinaʻeina o pepa teuteu lelei o se tulaga faʻapitoa. osooso.Faʻavae i luga o le maketi ma le aveina o mea mai le natura, matou te atiina ae i taimi uma ni tala fou ma faʻataʻitaʻiga mamanu ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga.
O le gaosiga o pepa teuteu e faʻaaogaina le lolomiina o le gravure, o loʻo i ai uiga o le tele o vaitusi ma le maualuga o le saʻo o le lolomi, ma e mafai ona maua le sili ona lelei lomitusi.E le gata i lea, o loʻo i ai foi i le gravure lomitusi le malamalama lelei, e mafai ona ausia le saʻo saʻo o le ± 0.1mm, ma e maualuga le toe faʻaleleia, lea e mafai ona sili atu ona faʻafetaui i manaoga lomitusi o pepa teuteu.Masini lomitusi gravure maualuga maualuga mo pepa teuteu, faʻaalia le saoasaoa vave, sili atu le mautu o lomitusi ma le faʻamaoni.Faʻapipiʻiina faʻapitoa i meafaigaluega faʻapitoa e pei o le faʻapipiʻiina o le resitalaina otometi, le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise, le siakiina o luga ole laiga, tension otometi faiga faʻatonutonu, ma isi, lea e faʻaleleia atili ai le lelei o pepa teuteu, faʻaitiitia le fua o otaota, ma maua ai se faʻavae meafaigaluega mo le pepa teuteu maualuga..

3. O le lelei o le lolomiina o pepa teuteu e masani lava ona atagia i le filifilia o mea mataʻutia, le pulea o le faiga o lomitusi, ma le mauaina o oloa lolomi.O le tulaga lelei o pepa teuteu e iai se aafiaga tele i luga o oloa i lalo e pei o pepa faʻamaʻi, veneer, meafale ma fola.O le ki i le pulea lelei o le lolomiina o pepa teuteu o le pulea lea o le eseesega o lanu o le pepa teuteu.
O le eseesega lanu o le pepa teuteu e faatatau i le pepa teuteu lolomi ma le faataitaiga masani, i lalo o le tulaga tutusa o lomi ma tulaga tutusa o fetaomi, o le oloa maeʻa e mafai ona iloa le eseesega i le lanu i le tulaga lava e tasi pe a o le mamao o mata o le tagata e 250cm ma le ole va'aiga ile 10°..O le tautala sa'o, e le talafeagai mo pepa teuteu e 100% e leai se lanu.O le mea e masani ona ta'ua o le achromatic aberration e faasino i le chromatic aberration e le mafai e mata o le tagata ona iloa.O mea autu mo le eseesega lanu o pepa teuteu o loʻo taoto i mea mataʻutia, tomai o tagata faigaluega, tekinolosi faʻagasologa ma isi.

O mea mataʻutia o se tasi lea o mea taua e fuafua ai le lanu tutusa o pepa teuteu.O le eseesega o le lanu, ufiufi ma le faʻaogaina o meatotino o le pepa faʻavae lava ia o le a aʻafia ai le eseesega lanu o le pepa teuteu.O le chromatic aberration o le pepa faavae e telē tele ma e le mafai ona faʻasaʻo e ala i le lolomiina;e le lelei le ufiufi o le pepa faʻavae, ma o le pepa teuteu tutusa e oomi i luga o laupapa faʻapitoa eseese, lea o le a faʻaalia ai le lanu o le substrate ma mafua ai le chromatic aberration;e le maualuga le lamolemole luga o le pepa faavae , O le faʻaogaina o le faʻatinoga e le tutusa, lea o le a taʻitaʻia ai le tuʻuina atu o le vaitusi i le taimi o le lolomiina, lea o le a mafua ai le eseesega o lanu.O vaega eseese o vaitusi, po o vaitusi mautu e mafai foi ona mafua ai le eseesega o lanu i le lolomiina o pepa teuteu.

O le lelei o tagata faigaluega faʻapitoa e taua tele foi mo le lolomiina o pepa teuteu.O le masani a le aufaigaluega valivali ma mea mataʻutia, tulaga faʻapitoa o le sauniuniga o vaitusi, o le faʻaogaina o tomai o le masini lomitusi, ma le lelei o le pulega ma tagata asiasia o faʻataʻitaʻiga masani, soʻo se faʻafitauli o le a mafua ai le eseesega o lanu.


Taimi meli: Aukuso-11-2022